Du er landet på Rullespartel.dk, det helt rigtige sted at finde Dyrup savsmuldstapet. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dyrup savsmuldstapet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dyrup savsmuldstapet grov

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Dyrup savsmuldstapet grov” fås til 149,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Savsmuldstapet fra Dyrup giver en grov struktur i overfladen samt dekorativ effekt på vægge.
Tapet er beregnet til overmaling og kan anvendes som beklædning på gipsplader, beton, puds mm. Information: – Grov – Genbrugspapir med træspåner – Mål: 33,5 x 0,5…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Dyrup savsmuldstapet fin

Sidste produkt på vores liste er Dyrup savsmuldstapet fin som vi har fundet til 119,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Savsmuldstapet fra Dyrup giver en fin struktur i overfladen samt dekorativ effekt på vægge.
Tapet er beregnet til overmaling og kan anvendes som beklædning på gipsplader, beton, puds mm. Information: – Fin – Genbrugspapir med træspåner – Mål: 33,5 x 0,53…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dyrup savsmuldstapet i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dyrup savsmuldstapet:

Dyreste Dyrup Savsmuldstapet på listen er Dyrup savsmuldstapet grov fra Davidsenshop.dk med en pris på 149.95. Billigste udvalgte Savsmuldstapet er Dyrup savsmuldstapet fin som du kan købe for 119.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 30 kr. – de 2 Dyrup Savsmuldstapet vi har fundet koster i gennemsnit 134.95 kr.
Ovenstående Dyrup Savsmuldstapet data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Dyrup Savsmuldstapet tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Savsmuldstapet guides:

Fandt du ikke det rigtige Savsmuldstapet blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Savsmuldstapet: